Scandlines Helsingborg Helsingör
Restid: 20 minuter
Sök tider och priserHelsingborg Helsingör Scandlines

Information om färjelinjen Helsingborg Helsingör. Boka färja Helsingborg Helsingör snabbt och smidigt online.

Läs mer om linjen mellan Helsingborg Helsingör, aktuella specialerbjudanden, tidtabeller och tillgång till de mest prisvärda och billigaste biljetterna med färjelinjen Helsingborg Helsingör.

Färjelinjen Helsingborg Helsingör

Scandlines färja Helsingborg-Helsingör den kortaste och snabbaste vägen till Danmark. Du hinner med att shoppa billigt och äta gott ombord. Färjorna går upptill var 15:de minut dygnet runt.

Förutom att du sparar 50 km på din bilresa till Danmark så får du en skön paus ombord. Handla upp till 50% billigare än i land. Restaurangerna och Caféerna erbjuder god mat och dryck.

border468

Färjan Helsingborg Helsingör tar dig enkelt till Själland och Köpenhamn. Helsingör är också en trevlig småstad med shopping och mysiga restauranger.

Vidare ut i Europa vi Helsingborg Helsingör

Om du skall resa vidare ut i Europa finns kombinationsvägen Helsingborg-Helsingör och Rödby Puttgarden eller Gedser-Rostock. Genom att kombinera två linjer får du möjligt till två sköna pauser på din väg ner i Europa.

Ta kombinationsvägen Helsingborg Helsingör och Rödby Puttgarden till Bordershop i Puttgarden. Massor av varor till låga tyska priser.

Färjorna som trafikerar färjelinjen är Aurora , Hamlet, Tycho Brahe och Mercandia IV.

Tura mellan Helsingborg Helsingör

För många i Helsingborg är Tura ett mycket uppskattat nöje. Det innebär att man åker med färjan mellan Helsingborg och Helsingör utan att gå iland. Ombord äter man gott och njuter av havsluften och den sköna stämningen ombord. Att man dessutom kan handla billigt i butiken gör det hela ännu bättre.